Lund-hyra.se

Hitta bostäder för uthyrning.

Villa att hyra i Lund

95 m2 villa i Lund att hyra

Dalby - 4rok - 9mån - 16.100kr/mån

Vi hyr nu ut vårt älskade hus. Här är en nyrenoverad, mysig och mycket hemtrevlig villa mitt inne i Dalby centrum med gångavstånd till Hemköp, Systembolag, Apotek, vårdcentral, tandläkare, skola, buss osv. Huset genomgick totalrenovering från toppen till botten under 2020/2021 så allt är i nyskick. Ny luft-/vattenpump är installerad till det tidigare elpannedrivna vattenburna värmesystemet. Detta i kombination med ordentlig tilläggsisolering av tak samt nya fönster har gjort huset energisnålt.

I huset finns badrum med dusch och toa, liten gästtoalett, källare med badkar, tvättmaskin, torktumlare och grovkök. På ovanvåningen finns ett sovrum med platsbyggda garderober samt vardagsrum med tv och soffgrupp och på nedre plan stort kök, badrum, toalett, ett yogarum (som kan användas som extra sovrum), samt ett sovrum i anslutning till gästtoalett.

Stor uteplats, trädgård med fruktträd och lite odlingslådor. Garageuppfart plats för 2-3 bilar.

Huset är optimalt för 2-4 personer. Vi är 2st som bor här. I hyran ingår vatten, internet och sophämtning. Hyresgästen tecknar eget elavtal (både nät och förbrukning). Vi hyr ut vårt älskade hus då vi ska ut och resa med vår husbil. Vi söker skötsamma hyresgäster med stabil ekonomi med känsla för omhändertagande.