Lund-hyra.se

Hitta bostäder för uthyrning.

Lägenhet att hyra i Lund

75 m2 lägenhet i Lund att hyra

Lund - 3rok - 12mån - 17.710kr/mån

Bostad med delar av 1950-talets retroanda har bevarats i ljust gavelläge med rymlig och njutbara balkong i bästa solläge och grönskande utsikt som passar perfekt för en fikastund och rofyllda omgivningar på Galjevångens höjd med närheten till centrum och hela stadens utbud av butiker och restauranger såsom universitet, Ekonomicentrum, Tekniska högskolan och Botaniska trädgården. Elias Fries parken där Hardebergaspåret löper utanför, som är ett utmärkt motionsspår är endast en kort promenad bort. Goda kommunikationer med stadsbussar och bussen till Malmö och E22:an, perfekt läge för pendlaren. Mataffärer Coop och ICA ligger endast ca 10-15 minuter promenad härifrån.

Lägenheten är i markplan, välplanerad planlösning och luftig rum med naturligt ljusinsläpp och ljuset flödar in genom generöst tilltagna fönsterpartier och tillsammans med ljust golv och kulör på väggar ger det bästa förutsättningar. Sovrum med rymliga platsbyggd garderober och gott förvaringsmöjligheter. 1:a sovrum är möblerad med en Hästens säng och antik engelska långbänken från 1600-talet, 2:a sovrum eller arbetsrum är ganska flexibel då där är mycket lätt möblerad med en bokhylla och lilla biblioteksbordet. Ser bilderna för salongen.

Föreningen har stora grönytor med gemensamma utemöbler och två rymliga cykelförråd. Tvättstugan i grannföreningens lokaler utrustat med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett mangelrum och två torkrum. Föreningen har 4 parkeringsplatser där man får stå uta...